Afbeelding
sico

Almere Floats

Dankzij het nieuwe stadsstrand hebben veel Almeerders het Weerwater herontdekt. In het weekend van 16 en 17 juli wordt dit stukje Almere Centrum officieel omgetoverd tot dé place to be voor liefhebbers van watersporten van alle leeftijden. Tijdens Almere Floats kunnen zij zich uitleven op het Weerwater. 

Ga zelf het water op met een eigen boot of een gehuurde boot of stap in een aquabubbel en loop over het water. Wie dat met vrienden wil proberen kan zich uitleven in de aquaroller. Voor de kleintjes zijn er leuke radarbootjes waarmee ze peddelend stukjes kunnen varen. Wie eerst wil oefenen of wie het leuk vindt om andere watersporten te leren, kan meedoen aan verschillende begeleide activiteiten. 

Hetzelfde weekend is Almere voor de tweede keer host van het Nederlands Kampioenschap Suppen. Leuk om vanaf de kant te volgen! 

Op zondag 17 juli is Ally Blijft Drijven: Eén groot feest met DJ’s op het water. Voor kinderen verschijnt een 28-meter lange waterglijbaan, kun je vlotten bouwen en is er een pierenbadje. 

Meer informatie: 

www.almerecentrum.nl/floats