Majeed Saeeyan. (Foto: Michelle Friedländer)
Majeed Saeeyan. (Foto: Michelle Friedländer)

Open huis The Home of Creation

VELUWSEKANT - Tijdens een feestelijke open dag op vrijdag 8 juli kan iedereen kennismaken met The Home of Creation op bedrijventerrein Veluwsekant. Onder het genot van hapjes en drankjes kan ook een expositie worden bewonderd. 

Stichting Ons Huis en Saeeyan Art besloten een paar jaar geleden hun krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam The Home of Creation. Hier kunnen (jong)volwassenen en kinderen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt deelnemen aan creatieve dagbestedingsprojecten en de naschoolse opvang. 

Oprichters Majeed Saeeyan en Connie Fransz zijn trots op wat zij samen met alle medewerkers hebben gerealiseerd. “We hebben dit opgezet in coronatijd en dat was niet altijd makkelijk. De feestelijke opening kon een paar keer niet doorgaan, maar nu kunnen we eindelijk laten zien wie wij zijn, wat wij doen en wie er bij ons terechtkunnen."

Tijdens de open dag wordt ook een expositie geopend met werken van alle participanten. Zij zijn zelf aanwezig om te vertellen wat de gedachten en gevoelens achter hun werk zijn. Iedereen is vrijdag 8 juli vanaf 15.00 uur welkom bij The Home of Creations aan De Huchtstraat 15-17. Info: www.thehomeofcreation.nl