Duikvereniging Narwal viert 35-jarig jubileum

ALMERE - Duikvereniging Narwal werd in 1987 werd opgericht en dat betekent dat de vereniging dit jaar haar 35-jarig bestaan viert. Nu is 35 jaar normaal niet een echt jubileum, maar na twee jaar beperkingen vanwege Corona, had de duikvereniging behoefte om dit jubileum uitgebreid te vieren.

Tijdens allerlei buitenactiviteiten, zoals de eerste buitenduik, de paasduik en het duikweekend in Zeeland, werd stilgestaan bij dit jubileum. Ook werd er een jubileumcommissie in het leven geroepen die een groot feest organiseerde, dat vorig weekend plaatsvond. Een grote hoeveelheid Narwallers, waaronder ook vele oud-leden en de oprichtster van de vereniging Agnes Honcoop, kwamen het feest meevieren. 

In het zonnetje

Tijdens het feest was er gelegenheid om verschillende mensen in het zonnetje te zetten. Zo vierde Narwallid van het eerste uur Ton Rondeel zijn 25-jarig jubileum als instructeur. Hij ontving uit handen van de voorzitter het erelidmaatschap van de duikvereniging als dank voor alles wat hij in de loop van de jaren voor de vereniging heeft gedaan. Hele generaties Narwallers zijn door hem opgeleid en hebben zijn enthousiasme voor het duiken overgenomen. 

Ook werd vertrekkend lid Adri Voogd in het zonnetje gezet. Hij gaat verhuizen en zegt daarom zijn lidmaatschap op. Adri was lid van de materiaalcommissie en er is weinig wat hij niet van materiaal afweet. Hij gaat erg gemist worden bij de vereniging.

Verder was er een BBQ en een DJ en op de dansvloer bleek dat Narwallers niet alleen prima duikers zijn maar ook het dansen tot in de late uurtjes beheersen.