(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

93-jarige keukenkoningin kookt voor Almeerders

ALMERE - De 93-jarige Antilliaanse keukenkoningin Crispina organiseerde zaterdag een Eat Inn bij stichting JMI (Jireh Ministries International) aan de Binderij in Almere. 

Ondanks haar hoge leeftijd kookt Chrispina nog geregeld voor grote groepen in haar woonplaats Amsterdam en zij stelde voor om Almeerders ook van haar kookkunsten te laten proeven. ”Deze 93-jarige dame is nog zó fit en wij vonden het geweldig om haar in ons midden te hebben”, vertelt directrice Yovanka Sumter-Schreuders van stichting JMI. "Wij willen als stichting dit geslaagde initiatief graag voortzetten en zijn van plan om de maand een Eat Inn te organiseren, zodat verschillende keukens hieraan deel kunnen nemen." De eerstvolgende Eat Inn is op 3 september, met een BBQ en nog veel meer gerechten van Lovers of Event & Catering.

Stichting JMI

Stichting JMI is in 2009 gestart als een groep vrijwilligers om kennis, ervaring en hulp te bieden aan inwoners van Almere op administratief, financieel, juridisch en praktisch vlak. De stichting is een sociaal- maatschappelijke stichting met het Christelijk geloof ten grondslag. Meer informatieL: www.stichtingjmi.nl