crossen door de bossen voor Oostvaarders (Foto: Maarten Feenstra)
crossen door de bossen voor Oostvaarders (Foto: Maarten Feenstra) MAARTEN FEENSTRA

‘3D Triatlon’ in de Flevolandse natuur

ALMERE – Een 3D-triatlon in Nationaal Park Nieuw Land. Dit bijzondere sportevenement in de natuur staat op 7, 8 en 9 oktober op het programma. In drie dagen tijd kan iedereen  meedoen aan een zwem-, MTB- en hardloopwedstrijd in de natuur. Een triatlon, maar nét iets anders. 

De wedstrijd is een initiatief van Nationaal Park Nieuw Land met organisatoren van de Oostvaardersrun, Crossen door de Bossen en Triple Performance Sport en vindt plaats op verschillende locaties in Nationaal Park Nieuw Land. Er kan gezwommen worden in de Lelystadse natuur of hardlopen of mountainbiken bij de Oostvaardersplassen.

Elke dag een andere discipline

Elke triatlondiscipline vindt plaats op een andere dag. Iedereen kan zich aanmelden voor verschillende afstanden. Een ideale manier om ‘in te stappen’ als beginnend triatleet. De korte afstanden zijn ook heel geschikt voor kinderen. 

Aanmelden

Wie mee wil doen met de drie sportdagen krijgt niet alleen een gouden startnummer opgespeld, maar ook nog een leuke korting. Wie liever één soort sport doet kan dat natuurlijk ook doen. Wil je graag meedoen? Meld je dan nu aan op www.nationaalparknieuwland.nl/3D-editie2022