(Foto: VakantieHONK.nl)
(Foto: VakantieHONK.nl)

Online VakantieHONK voor kinderen

ALMERE - De Almeerse zangeres en presentatrice Numidia is te zien in de eerste editie van VakantieHONK, de online hang-out van Schooltv,

Iedere week nemen twee bijzondere vakantiegangers de kijkers mee op reis. VakantieHONK is speciaal voor kinderen van 9 tot 12 jaar, met vrolijke vakantieverhalen van BN'ers, filmpjes, spelletjes, challenges en meer. Ter ontspanning, maar ook om kinderen uit te dagen om nieuwsgierig te blijven en iets te leren. 

De vakantiegangers dit jaar zijn onder andere TikTokker Pieter Valley (aka Juf Ellen), Klokhuispresentatrice Janouk Kelderman, acteur en presentator Juvat Westendorp, actrice en zangeres Gioia Parijs, theatermaakster en TikTokker Lisanne Dijkstra en acteur en zanger Ridder van Kooten. Zij vertellen wat ze het liefst doen in de zomer, geven handige tips voor op vakantie én strijden tegen elkaar wie als snelste een opgooi-tentje weet in te pakken. 

De eerste editie van VakantieHONK, met presentator Tim Senders en zangeres Numidia, staat inmiddels online. Daarna volgen de hele zomer iedere week twee nieuwe vakantiegangers. Zie: vakantiehonk.nl.