De Later Als Je Groot Band (Foto: aangeleverd)
De Later Als Je Groot Band (Foto: aangeleverd)

Collage biedt juf Corrie feestelijk afscheid aan

ALMERE - Na 25 jaar als leerkracht op IKC De Regenboog in Almere Haven te hebben gewerkt, was het donderdag 14 juli zover: juf Corrie nam afscheid van de leerlingen want ze gaat met pensioen. 

Daarom was het extra feestelijk op het schoolplein: de Later Als Je Groot Band zette juf Corrie in het zonnetje en speelde een vrolijk concert voor alle kinderen van de school. Het was zingen en swingen geblazen. Het concert werd de school aangeboden door Collage, centrum voor cultuuronderwijs in Almere.

Vijfentwintig jaar heeft juf Corrie kleur gegeven aan het onderwijs op De Regenboog en al die tijd is zij dé spil geweest voor goed cultuuronderwijs op school. Als cultuurcoördinator maakte juf Corrie iedereen enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en was zij de verbindende schakel tussen school en culturele omgeving, samen met Collage. Of het nu om muziek, om theaterbezoek, creatieve vakken of talentontwikkeling ging. Collage hoopt dat juf Pauline het culturele stokje net zo enthousiast oppakt, zodat de kinderen van IKC De Regenboog van Stichting Prisma Almere voorzien blijven van een rijke schooldag.