A Passion for GREEN. (Foto: aangeleverd)
A Passion for GREEN. (Foto: aangeleverd)

A Passion for GREEN in Casa Casla

STAD CENTRUM – In cultureel centrum Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 in Stad is nog tot en met woensdag 24 augustus de foto-expositie A Passion for GREEN te zien.

De expositie toont het werk van Peet Hiddink. Het thema van deze foto-expositie gaat over het onderdompelen in het ‘groen’ van de natuur: dat voelt goed en rustgevend. “Niet alleen onze lichamelijke gezondheid, maar ook de geestelijke gezondheid is erbij gebaat. “, zegt Hiddink. “Denk alleen al aan de schoonheid die we kunnen zien in planten, bloemen en bomen, die ons nog een toegevoegde waarde kan bieden. Er is een enorme variëteit aan vormen, structuren, kleuren waar te nemen. Zo kunnen we extra genieten van al het ‘groen’ om ons heen in zijn vele facetten. Ik wil mensen stimuleren om met ‘andere ogen’ te gaan kijken naar en een (grotere) passie te ontwikkelen voor GREEN. Deze expositie wil ik graag in Almere laten zien in het kader van De Floriade.”

Deze expositie in Casa Casla is tot woensdag 24 augustus te bezichtigen en op afspraak door de week of in het weekend te bezoeken. Neem daarvoor contact op met www.casacasla.nl.