De bonte avond tijdens de vorige buurtcamping. (Foto: Guyon Kanders)
De bonte avond tijdens de vorige buurtcamping. (Foto: Guyon Kanders)

Buurtcamping Almere Haven, vakantie in eigen stad

HAVEN – Speciaal en alleen voor de inwoners van Almere Haven wordt het grasveld bij restaurant De Jutter eind augustus een paar dagen omgedoopt tot De Buurtcamping Almere Haven.

Van donderdag 25 tot en met zondag 27 augustus heeft iedere Havenaar de unieke kans om gezellig te kamperen op een bijzondere locatie en deel te nemen aan alle activiteiten. “Tijdens de buurtcamping is iedereen welkom. Voor de kampeerbezoeker zonder kampeerbenodigdheden is er bijvoorbeeld ‘Tante Leen’: een concept waarbij spelletjes maar ook tenten en slaapbenodigdheden worden uitgeleend. Hiermee hoopt de organisatie ook de minder ervaren kampeerder te kunnen verwelkomen op de Buurtcamping en er - net als de eerste editie in 2019 -  samen een groot feest van te maken. 

Vakantie

De Buurtcamping Almere Haven wordt georganiseerd voor en door bewoners uit het oudste stadsdeel van Almere. Op die manier hopen ze inwoners een leuke, betaalbare vakantie aan te bieden en kennis te laten maken met alles wat dichtbij is: buren, lokale ondernemers, sport, cultuur en natuur. Het zijn ook deze bewoners en vrijwilligers die weer vol goede moed en enthousiaste klaar staan voor de organisatie van deze nieuwe editie.
Meer weten over de buurtcamping? Neem contact op met via initiatiefnemer Wil Spaans: wil.spaans@gmail.com