Beiden partijen zijn blij met de overeenkomst. (Foto: aangeleverd)
Beiden partijen zijn blij met de overeenkomst. (Foto: aangeleverd)

Casa Casla nieuwe sociëteit Studentenvereniging Bazinga

Algemeen

STAD CENTRUM - Studentenvereniging Bazinga heeft in Casa Casla een nieuw onderkomen gevonden voor hun sociëteit. Het huurcontract werd deze week getekend.

Omdat de vereniging het huidige onderkomen moet verlaten, deed Windesheim-directeur Hasib Moukaddim via LinkedIn een oproep aan zijn volgers om een nieuw onderkomen te vinden voor de studentenvereniging. Voorzitter Jan Vogel van ontmoetingscentrum Casa Casla kreeg die oproep onder ogen en besloot direct contact te leggen met het bestuur van Bazinga.

Perfecte locatie

De missie van Studentenvereniging Bazinga! is om met de studentenstad Almere mee te groeien en dé studentenvereniging voor alle studenten in Almere te zijn. Bestuursleden Mike Wassenborg en Stanly Suijk: “Het is moeilijk goede huisvesting te vinden voor een studentenvereniging. Het liefst hebben we een plek midden in de stad, vlakbij de locaties waar de hogescholen zich bevinden. Casa Casla ligt op een perfecte locatie, aan het Deventerpad, daar waar ook de roots van Bazinga! liggen.”

Casa Casla

Voorzitter Jan Vogel van Casa Casla is ook blij met de komst van de studenten. “Waarom niet? Wij willen een plek bieden voor alle Almeerders in de stad, dat zijn absoluut ook de studenten. Die horen in het centrum. Zijn brengen leven in de stad. Wij willen mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengen, van kunstenaars tot literatuurgenootschappen, van muzikanten tot studenten.”
S.V. Bazinga! zal elke vrijdagavond te vinden zijn in Casa Casla, op alle andere dagen vindende eigen activiteiten van Casa Casla plaats.