(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Stichting Twisted Almere is groep allround horecamedewerkers rijker

ALMERE - Leerwerkplek en lunchroom Finish Your Breakfast, aan de Schoutstraat 28, heeft in samenwerking met het Horeca Vakcollege hun groep deelnemers van 2021/2022 weten te certificeren met de opleiding full allround horecamedewerker.

Stichting Twisted begeleidt sinds 2012 middels haar reboundprogramma FULL jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. In 2020 is het programma uitgebreid met interne leer-werktrajecten gericht op horeca en hospitality, in de eigen leer-werkomgeving van Stichting Twisted, ontmoetings- en lunchroom Finish Your Breakfast. Met de interne leer-werktrajecten is de stichting er ook dit jaar ondanks de coronapandemie in geslaagd om jonge kwetsbare mensen, met vaak een verdere afstand tot de arbeidsmarkt, te empoweren en de afstand tussen hén en de arbeidsmarkt op een unieke manier te verkleinen.

Basisniveau

"Het betekent al heel veel als je iemand op basisniveau kunt diplomeren, maar onze ambitie is om talent optimaal te benutten. Met concreet vooruitzicht op een baan in een sector waar ook ruim voldoende vraag is. Ook willen we continu duidelijk maken hoe belangrijk het is om (kwetsbare) jongeren juist in moeilijke tijden perspectief te (blijven) bieden. Daarom is het extra bewonderingswaardig dat de horecabranche dit jaar een groep FULL allround horecamedewerkers rijker is”, zegt programma manager Sterre Nacca.

In september start er een nieuw programmajaar van de opleiding full allround horeca medewerker, meer informatie? neem contact op via sterre@stichtingtwisted.nl