Duikers van Narwal lieten leerlingen van de Montessorischool zien wat voor rommel er allemaal in de Leeghwaterplaats wordt gegooid. (Archieffoto: Fred Rotgans)
Duikers van Narwal lieten leerlingen van de Montessorischool zien wat voor rommel er allemaal in de Leeghwaterplaats wordt gegooid. (Archieffoto: Fred Rotgans) Almere DEZE WEEK

Open avond Duikvereniging Narwal

MUZIEKWIJK – Duikvereniging Narwal organiseert zondag 28 augustus een open avond in het zwembad Almere Stad aan de J.S. Bachweg.

Sommige Almeerders zullen tijdens hun vakantie wellicht gedoken hebben. Nu kan dit een eenmalige ervaring zijn, maar het is ook mogelijk om het duiken (verder) op te pakken door een gedegen opleiding te volgen en wekelijks ervaring op te doen. Vrijblijvend, maar wel in een gezellige sfeer van een vereniging, waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen en waar altijd een buddy beschikbaar is om mee te duiken. 

Nawal

In Almere kan een duikcursus worden gevolgd bij duikvereniging Narwal. De club is aangesloten bij de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) en de leden zijn iedere zondagochtend aan de waterkant te vinden. Op zondagavond is het zwembad geopend voor ontspannen zwemmen, opleidingen en oefeningen om de duikskills nog verder te vergroten. 

Open avond

Wie geïnteresseerd is in Narwal of duiksport kan sfeer komen proeven tijdens de open avond op zondag 28 augustus. Het is dan mogelijk om een proefduik te maken met een van de instructeurs en informatie te krijgen over de duikopleiding. De open avond begint om 21.00 uur in zwembad Almere Stad, J.S. Bachweg 3. Aanmelden kan via proefduik@duikvereniging-narwal.nl.