(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Drie dagen Veldacademie zomersessies

ALMERE - Na het succes van vorig jaar is het tijd voor de tweede editie van de Veldacademie zomersessies. Almeerders die zich willen laten onderdompelen in een divers programma van zintuigelijke ontdekkingen in de omgeving van het Almeerderstrand, zijn welkom.

Drie dagen lang het landschap ontdekken met proeven, luisteren en beweging: dat kan ondergaan worden tijdens de zomersessies van de Veldacademie. Cocky Eek (beeldend kunstenaar en docent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) maakte eerder veldwerkprogramma’s voor StrandLAB met onder meer studenten van de Academie van Bouwkunst en de Gerrit Rietveld Academie. De natuurlijke elementen in de omgeving van het Almeerderstrand spelen hierin een belangrijke rol.

Nu nodigt Cocky Eek iedereen uit die dit ook graag wil ontdekken. Bezoekers zullen de omgeving onder begeleiding van creatieve makers en lokale experts op een geheel nieuwe manier beleven. Er kan worden meegedaan aan allerlei buitenworkshops en inspirerende veldwandelingen. De Veldacademie zomersessies zijn er van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus en zijn geschikt voor iedereen. Voor kinderen is er een speciale driedaagse workshop.

Meer informatie op: strandlab-almere.nl/drie-dagen-veldacademie-zomersessies/