(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Inline-skatelessen jeugd in de zomervakantie bij ASV

ALMERE - Wil je goed leren inline-skaten? In de laatste week van de zomervakantie biedt ASV op 22, 23 en 25 aug. skeelerlessen aan voor de jeugd van 7 t/m 14 jaar. 

Wij zien veel jongeren en volwassenen over de mooie fietspaden van Almere skeeleren. Almere is, met de vrij liggende fietspaden een ideale stad om te kunnen skeeleren.
Wil je de basisvaardigheden, zoals remmen, vallen en behendigheid, beter onder de knie krijgen, of je techniek verbeteren, dan biedt de Almeerse Schaatsvereniging (ASV) tijdens de zomervakantie tweemaal drie skeelerlessen aan. Schrijf je in op https://asv-almere.nl/vakantieskeelerlessen. De lessen zijn aan het einde van de zomervakantie op 22, 23 en 25 augustus.

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar zijn de lessen van 9.30 – 10.30 uur en voor 9 t/m 14 jaar van 11.00 – 12.00 uur. De kosten voor de drie lessen zijn maar € 10,00 inclusief de huur van skate, helm en pols-, elleboog- en kniebescherming. Dit is je kans om beter en veiliger te leren skeeleren en daarmee met nog meer plezier door Almere te kunnen skeeleren. De lessen worden gegeven op de skeelerbaan van ASV (Competitieweg 5 FBK-park). Na afloop van de lessen kan iedereen met veel plezier zelfstandig door Almere skeeleren.
De lessen worden georganiseerd door ASV in samenwerking met de buurtsportcoach van De Schoor.

Inschrijven? Vul het formulier in op https://asv-almere.nl/vakantieskeelerlessen of kijk voor het volledige aanbod voor jeugd en volwassenen op asv-almere.nl. 

Op aanschaf van skeelermateriaal ontvangt u 10% korting bij Sport 2000.