(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Theatervoorstelling 036 Jong Almere op Esplanade

STAD CENRUM - De eerder lovend ontvangen voorstelling 036 Jong Almere gaat in reprise. De theatervoorstelling is op 25 augustus opnieuw te zien en wel op de Esplanade in Almere Centrum. 

Met een strakke vormgeving en ijzersterk spel neemt deze voorstelling het publiek mee in een opmerkelijk verhaal. Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren, die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelen een paar jongeren over het toneel die overal stickers opplakken. Want zonder een sticker, hoor je er niet bij in deze maatschappij. In deze wonderlijke wereld blijkt anders zijn helemaal geen straf. Sterker nog: het is misschien wel een superpower. Een grappige en ontroerende voorstelling met dans, rap en poëzie met amateurs en aanstormende talenten. 

Theaterstad

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Almere Centrum binnen het programma: Theaterstad. Een keer per maand op een donderdagavond kan je genieten van een gratis openlucht theater voorstelling op diverse locaties in Almere Centrum. De voorstelling varieert van vrolijk tot serieus en van muziek tot toneel of operette. Theaterstad is een onderdeel van het Floriade jaar. Om te vieren dat Floriade Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen feest in het centrum van Almere.

De voorstelling 036 Jong Almere is donderdag 25 augustus om 20.00 uur te zien op de Esplanade. Toegang is gratis.