Na break is BNO Creative Café weer terug

ALMERE - BNO Creative Café is op vrijdag 16 september weer live op een gloednieuwe locatie in Almere. Dit keer met inspirerende presentaties van Sarah de Jager (Head Digital Design Verve) en Tjitske Storm (ontwerper en deelnemer Driving Dutch Design).

Sarah de Jager is Head of Digital Design bij Verve. Het brandingbureau heeft zijn sporen verdiend in de branche door van ambitieuze unicorns als Miro en Flutterwave en toonaangevende organisaties als Tuum en Dutch Design Week ‘love marks’ te maken.

Tjitske Storm is gefascineerd door het mutualisme, waarbij dieren, planten en organismen samenwerken om te overleven. Dit natuurverschijnsel is ook het uitgangspunt van haar ontwerpen en samenwerkingen. 

BNO Creative Café
Locatie: Het Event Atelier
Adres: Grote Markt 109, 1315 JC, Almere
Datum: 16 september 2022
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro
Contact: creativecafe@bno.nl

BNO Creative Café organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in regio Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpvak.