(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Inline-skatelessen ASV

ALMERE – Voor de derde keer dit seizoen organiseert ASV vier skeelerlessen voor beginners en gevorderden vanaf 15 jaar. De lessen zijn vanaf maandagavond 29 augustus t/m 19 september van 19.00 – 20.00 uur. Inschrijving kan via https://asv-almere.nl/inlineskatecursus . 

Er zijn veel mensen aan het skeeleren over de fietspaden van Almere. Wil je de basisvaardigheden, zoals remmen, beter onder de knie krijgen? Of wil jij je techniek van het inline-skaten verbeteren? Schrijf je dan in voor de skeelerlessen. Voorwaarde is wel dat de beginnende deelnemer zelfstandig kan skeeleren, dus de basisbeginselen (rollen en rijden) al kan. Er zijn 2 groepen, waardoor ook doorstroming naar de gevorderde groep mogelijk is.

De start van de lessen vindt bij ASV plaats, maar een deel van de lessen voor de gevorderden zal op de openbare fietspaden plaatsvinden. Er wordt naast de balans en behendigheid gewekt aan de techniek, de snelheid van het inline-skaten en de conditie, zodat na afloop van de vier lessen iedereen veilig en met veel plezier zelfstandig door Almere kan skeeleren. 

De kosten bedragen voor de vier lessen bedragen € 30,-. Eventueel gebruik van skeelers, helm en knie-/polsbescherming zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht.