(Foto: Goede Rede Concerten)
(Foto: Goede Rede Concerten)

Muziekwandeling over het strand tijdens Zomer in Haven

HAVEN - Goede Rede Concerten organiseert zondag 28 augustus van 11.00 tot 13.30 uur een muziekwandeling over het strand in Haven. 

Lekker wandelen door de Almeerse natuur onder leiding van een ervaren natuurgids en onderweg meerdere malen verrast worden door klassieke muziek. Dat zijn de muziekwandelingen van Goede Rede Concerten. Speciaal voor Zomer in Haven is de derde muziekwandeling van dit seizoen een buitendijkse wandeling langs onder andere het strand van Almere Haven en de Gooimeerdijk. De wandeling eindigt in de Havenkom. 

De IVN-gids vertelt over de mooie duinflora en de historie van dit gebied. De wandeling is circa 4 km en duurt ongeveer 1,5 uur, met op twee plaatsen een miniconcertje klassieke muziek van ongeveer 10 minuten. Het derde concert duurt iets langer en vindt plaats op het terras van brasserie Julia in de Havenkom. Wie er spelen is nog een verrassing.

De eerste wandeling start om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Strandweg en de tweede groep start om 11.30 uur (onder voorbehoud van de weersomstandigheden, niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens). Ga voor kaarten naar www.goederedeconcerten.nl