(Foto: archief WSV Almere Haven)
(Foto: archief WSV Almere Haven)

Feest bij WSV Almere Haven

Oudste vereniging van Almere viert 45-jarig jubileum

HAVEN - Het is deze maand 45 jaar geleden dat de eerste vereniging van Almere, Watersport Vereniging Almere Haven, werd opgericht. Dit jubileum wordt gevierd met een feest op 18 september.

Op 16 augustus 1977 waren er enkele enthousiaste watersporters die in deze nieuwe polderstad een vereniging zijn gestart met een eigen haven in beheer. Nu, 45 jaar later, bestaat de vereniging nog steeds. Inmiddels zijn er meer dan 500 enthousiaste watersporters met een zeilboot of motorboot die gebruik maken van deze mooie haven. Gelegen direct aan het Gooimeer, biedt de haven een prachtige rustige plek voor alle soorten boten. In de zomermaanden is er op het haventerrein ruimte voor campers om te overnachten.

Met dit jubileum viert de oudste vereniging van Almere dat zij al 45 jaar een thuishaven biedt voor heel veel liefhebbers van de watersport, of zij nu een kleine zeilboot hebben of een groot jacht, iedereen is welkom. Op 18 september wordt het jubileum in de haven gevierd in het bijzijn van leden en genodigden.