Beauty First is een eigentijdse en luxe kapsalon waar echt de tijd wordt genomen voor de klanten. (Foto: aangeleverd)
Beauty First is een eigentijdse en luxe kapsalon waar echt de tijd wordt genomen voor de klanten. (Foto: aangeleverd)

Advertorial

Naar de kapper gaan is een verwenmoment bij Beauty First

LITERATUURWIJK – Kapsalon Beauty First Almere bestaat alweer een jaar. “Steeds meer mensen ontdekken ons concept. Het is duidelijk dat hier behoefte aan was in Almere”, vertelt eigenaresse Angelle. 

‘Even naar de kapper gaan’ is volgens haar niet meer van deze tijd. “Voor velen is het een uitje geworden waarin je jezelf lekker laat verwennen. Wij zijn ervan overtuigd dat naar de kapper gaan een beleving moet zijn en streven hier dagelijks naar. Standaard is voor ons niet goed genoeg. Van A tot Z moet alles net wat beter zijn.”

Beauty First is een eigentijdse en luxe kapsalon, waar echt de tijd wordt genomen voor de klanten. Zo wordt er een hoofdmassage gegeven tijdens het wassen, terwijl de stoel waarin je zit jouw rug masseert. Ook kunnen klanten genieten van een kop echt lekkere koffie.

“Wij blijven onszelf bovendien altijd ontwikkelen om de perfecte kwaliteit te kunnen garanderen. En we verkopen en werken uitsluitend met de beste producten. Kortom, alleen het beste is voor ons goed genoeg”, benadrukt Angelle. 

Kom het zelf ervaren bij Beauty First Almere. De kapsalon is gevestigd aan de Annie M G Schmidtweg 107 in de Literatuurwijk. Meer informatie: 036 5467892, info@beautyfirst.nl of kijk op www.BeautyFirst.nl.