Livemuziek bij Café op 2

STAD CENTRUM - Nu de vakantie weer achter de rug is en de scholen weer zijn begonnen, presenteert Cafe op 2 op zondag 11 september vanaf 17.00 uur een easy listening optreden van Heart Case and Friends. 

Heart Case bestaat uit zangeres Gwenny Claasz Coockson en zangers/toetsenist Kirsten van Muijen. Beide woonachtig in Almere en al lang actief in verschillende Almeerse bands. Naast het bandgeweld is de behoefte ontstaan om ook wat intiemer semi-akoestisch repertoire te gaan brengen. Denk aan nummers van Amy Winehouse, Fleetwood Mac en Carole King. Een lichte zondagmiddagspeellijst met bekende nummers en er is altijd wel een microfoon extra mocht het publiek spontaan een nummer mee willen zingen.

Heart Case vindt het belangrijk om verbinding te maken met andere Almeerse muzikanten en heeft voor zondag 11 september gitarist Gerald Laros en singer/songwriter Dionne Budding uitgenodigd ieder een setje nummers te komen spelen. Kortom, het belooft een informele, afwisselende, muzikale lazy afternoon te worden zondag 11 september. Een mooie gelegenheid om vakantieverhalen uit te wisselen en gezellig bij te kletsen.