Meet the team. (Foto: aangeleverd)
Meet the team. (Foto: aangeleverd)

Expositie met live performances Jos Rosier in Cultuurdôme

BUITEN – Jos Rosier presenteert op zaterdag 8 oktober een overzichtstentoonstelling in combinatie met drie korte live performances in de Cultuurdôme. Hiermee wil de Almeerder een beeld geven van hetgeen hij de afgelopen jaren op creatief gebied heeft gedaan. 

De tentoonstelling, getiteld As It Is – As Am I, omvat een aantal ingelijste schilderijen en canvasdoeken. Daarnaast wordt een aantal eerder uitgevoerde projecten en performances gepresenteerd in de vorm van installaties en stillevens. Deze bestaan onder meer uit gebruikte objecten, materialen en documentatie. Ook is er een doorlopende videopresentatie met een mix van filmregistraties en foto’s van eerder uitgevoerde projecten en performances. De tentoonstelling opent om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur. Er zijn live performances om 20.00 uur, 20.45 uur en 21.30 uur. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Sara Pereira, Reut Laks Reiter, Lin Eva Breteler, Lilly Rosier en Beatriz Baptista.

Tickets à 10 euro zijn te bestellen via https://october8.eventgoose.com/ De Cultuurdôme ligt aan de Middachtenlaan 21 in Buiten.