De prijzenpakkers van de sjoelvereniging (Foto: aangeleverd)
De prijzenpakkers van de sjoelvereniging (Foto: aangeleverd) Picasa

Sjoelvereniging begonnen aan nieuw seizoen

STAD CENTRUM – De Almeerse sjoelvereniging Vijf Voor is begonnen aan het nieuwe seizoen. Elke maandagavond komen de sjoelers bij elkaar in De Lichtboog aan de Klokkenluiderstraat. Nieuwe leden zijn welkom. De speel avonden beginnen om 19:30 uur.

De Almeerse vereniging had vorige week de eerste wedstrijd die gewonnen werd door Betty Jacobs. De oud-kampioen van Nederland speelde maar liefst twee keer een ‘perfecte bak’ waarbij alle sjoelstenen in drie beurten in de juiste gaten verdwijnen. Dat levert een score van 148 punten op. De tweede plaats was voor Roy van Hees en de derde plaats voor Tim Urban.

Nieuwe leden

Het eerste nieuwe lid, Joke, diende zich vorige week aan en wist op haar eerste avond een score van 90 te gooien. Nieuwe leden kunnen een sjoelcursus krijgen, waardoor het spel niveau met enorme stappen wordt verbeterd. Ook kunnen nieuwe leden via de vereniging een sjoelbak aanschaffen, zodat er thuis op een wedstrijd bak getraind kan worden.

De vereniging heeft voor nieuwe leden een prijs uitgelooft, namelijk voor diegenen die hoger gooien dan het hoogste gemiddelde score van deze wedstrijd. Zij krijgen aan het einde van het seizoen hun contributiegeld terug. Meer informatie: https://www.svvijfvooralmere.nl