(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Vers en ambachtelijk brood bij De Mannen van Bertelsmann

BUITEN CENTRUM - Het is u zeker niet ontgaan dat de prijzen van versproducten in Nederland ontzettend zijn gestegen het afgelopen jaar. Door alle ellende in de wereld, de stijgende energieprijzen, de tekorten aan grondstoffen en de torenhoge prijzen van de logistieke sector gingen de broodprijzen met wel 30% omghoog. De Mannen van Bertelsmann zijn sindsdien intensief in overleg geweest met verschillende lokale graanleveranciers. 

"We zijn druk bezig geweest om te kijken hoe wij dit ook logistiek het beste aan konden pakken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Nu is er eindelijk een doorbraak, waardoor we mensen met een iets minder grote portefeuille ook kunnen voorzien van goed en ambachtelijk brood."

Exclusief verkrijgbaar bij De Mannen van Bertelsmann aan het Glodeplein en elke dag vers uit eigen bakkerij. "Vijf broden extra laag in prijs, maar met dezelfde kwaliteit die u mag verwachten van een warme bakker. We hopen zo een bredere doelgroep in Almere te kunnen voorzien van goed en ambachtelijk brood."