Afbeelding

Vinny’s Bakery geopend in Winkelcentrum Muziekwijk

MUZIEKWIJK - Vinny's Bakery heeft de deuren geopend in Winkelcentrum Muziekwijk aan de Rimsky-Korssakovweg. Eigenaar Vincent Winkler is verrast door de enorme opkomst van klanten die de nieuwe winkel willen bekijken en van de aanbiedingen willen genieten.

De 37-jarige Vincent Winklerkomt uit een familie vanzelfstandige ondernemers. Zijn ouders hadden 17 jaar lang diverse bakkerijen. Een half jaar geleden kon Vincent de bakkerszaak in Muziekwijk overnemen. “Dit winkelcentrum ziet er schitterend uit en heeft veel mogelijkheden, ook buiten Muziekwijk komen hier klanten.”

De naam Vinny's Bakery verwijst naar zijn naam Vincent. De toevoeging 'More than bread' (Meer dan brood) is een indicatie van het uitgebreide assortiment. Zo kunnen klanten ook terecht voor Australian chocolade en biologische sappen en jam van het landgoed Marienwaerdt uit de Betuwe. 

Het brood wordt in een centrale bakkerij gebakken en vervolgens naar de winkel in Muziekwijk gebracht. “De taarten en het gebak worden in de zaak zelf gebakken en gemaakt. Wij kunnen hiermee op de wensen van de klanten inspelen.” 

Inclusief Vincent zelf werken er acht mensen bij Vinny’s Bakery Muziekwijk. Onder hen ook zijn ouders die tevens aan het roer staan van deze winkel. Zijn vader Martin staat achter de winkel in de banketbakkerij gebakjes en taarten te maken en zijn moeder Gemma staat achter de vitrine al deze lekkernijen te verkopen.

Vinny's Bakery is zes dagen per week van 8.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Klanten krijgen t/m zaterdag 17 september flinke korting op verschillende producten. Vincent hoopt dat veel mensen zijn winkel komen bezoeken. Voor telefonisch contact: 036-5364742.