(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Dierendagfeest bij De Boer dier & ruiter

MUIDERBERG - Zaterdag 1 oktober van 09.00 tot 17.00 uur viert De Boer dier & ruiter dierendag in de winkel. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud en heel veel dierendag superdeals.

Op 1 oktober is er een spannende reptielenshow met verschillende indrukwekkende reptielen. Ferry Torrez laat in zijn show jong en oud kennismaken met reuzewurgslangen, krokodillen, vogelspinnen en leguanen. De dieren worden rustig voorgesteld met daarbij een interessante uitleg. De shows worden gegeven om 13.00 en 14.30 uur. 

Honden kunnen zich lekker uitleven in de grabbelton, op zoek naar een gratis kluifje of speeltje. Ook kan de dogwash tijdens het dierendagfeest de hele dag gratis gebruikt worden. In de winkel staat een interactieve voedingswijzer van Royal Canin die via een aantal vragen op een leuke en verrassende manier voedingsadvies geeft aan eigenaren van rashonden en raskatten. 

Kinderen kunnen lekker springen op het grote springkussen en in de knuffelhoek de liefste knaagdieren aaien. Ook is er nog een leuke prijsvraag; raad het gewicht van het konijn en win 10 kg Supreme Science Selective. 

Dierendag is bij uitstek geschikt om huisdieren eens lekker te verwennen. Daarom zijn er volop dierendagaanbiedingen in de winkel. De Boer dier & ruiter is met ruim 3500 m2 een enorme specialist op het gebied van diervoeding, dierbenodigdheden en ruitersport. Bovendien heeft de winkel een eigen Pets Health dierenkliniek, Pets Academy hondenschool, trimsalon en Dogwash. De winkel is gevestigd aan de Naardervaart 1A in Muiderberg. Kijk ook op www.deboerdierenruiter.nl