Eigenaar Wesley Niemans van ParketGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck)
Eigenaar Wesley Niemans van ParketGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck) lettinck

Advertorial

Nieuwste collecties parket, PVC en laminaat bij ParketGigant

ALMERE - Voor de nieuwste en modernste collecties op het gebied van parket, PVC en laminaat kun je terecht bij ParketGigant in Almere. Rechte planken, visgraat, hongaarse punt of tegelpatroon, je vindt het er allemaal. 

De man achter ParketGigant heet Wesley Niemans. Hij zit al zijn hele werkzame leven in de parketvloeren. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt, startte hij in 2010 Parket Legservice Niemans in Almere. In 2018 was het tijd voor de volgende stap en werd ParketGigant werkelijkheid.

Grote showroom

ParketGigant heeft een grote showroom van 350 m2 met de nieuwste collecties, passend voor elk interieur en elke sfeer. ParketGigant adviseert graag. Alle vloeren worden professioneel gemonteerd in eigen beheer door vakbekwame parketteurs. Naast vloeren kun je er ook terecht voor de mooiste vloerkleden of een complete traprenovatie. 

ParketGigant biedt de mogelijkheid om zeven dagen per week tussen 10.00 en 22.00 uur een afspraak in de showroom te plannen. Vanzelfsprekend is de showroom ook zonder afspraak te bezoeken. De showroom is gevestigd aan de Jool Hulstraat 1 (bedrijventerrein Veluwsekant). Geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.parketgigant.nl.