(Foto: FT-Club Almere Filmwijk)
(Foto: FT-Club Almere Filmwijk)

Advertorial

FT-CLUB Almere Filmwijk: Functional Training op hoog niveau

FILMWIJK - In januari opent FT-CLUB in Filmwijk. Hiermee is Almere een specialist op gebied van functionele training rijker.

Wat maakt FT-CLUB uniek? Patrick Berenos, Club-Manager: “Allereerst: we zijn geen traditionele fitnessclub! We doen aan Functional Training: de trainingsvorm waarbij het menselijk lichaam zich ontwikkelt zoals het is ontworpen door de natuur. De gewrichten die flexibel moeten zijn flexibel maken, de gewrichten die stabiliteit moeten geven, stabiel houden. De spieren worden conditioneerd zodat je beter functioneert. Zo train je volledige beweegpatronen in plaats van geïsoleerde spieren. En dat merk je, zowel in het dagelijks leven als bij het beoefenen van je favoriete sport."

Je traint altijd in een klein groepje met een Personal Trainer. Daardoor is intensieve persoonlijke coaching gegarandeerd en dat resulteert in meer motivatie en betere, zichtbare, voelbare en meetbare resultaten. "FT-CLUB is super-uitdagend voor iedereen op het eigen niveau met een flinke dosis FUN!"

Vier pijlers

De workouts zijn opgebouwd uit vier pijlers:
•Mobility: door gerichte (bindweefsel)training en stretching, worden spanningen tegengegaan, pijn verminderd en de bewegingsvrijheid verbeterd.
•Movement: het verbeteren van de houding, het stimuleren van kracht en vetverbranding.
•Strength: de verantwoorde, duurzame en gezonde ontwikkeling van kracht en spiermassa, onder het motto: ´Train hard – but smart!
•Burn: uithoudingsvermogen verhogen, prestaties verbeteren, atletisch vermogen versterken!Iedere workout is opgebouwd uit deze modules, in samenspraak met de coach bekijk jij welke aanpak jou het beste past.

Voor meer informatie of een Free Try-Out: Bel 036-2079060 of 06-84571629 of kijk op ft-club-almere-filmwijk.nl.

Afbeelding