Johan Drost en Mark Alosery, Drost & Alosery Hypotheken (Foto: Chantal van Dreumel)
Johan Drost en Mark Alosery, Drost & Alosery Hypotheken (Foto: Chantal van Dreumel)

Advertorial

Drost & Alosery Hypotheken terug in Almere

ALMERE - Nadat, toen hij 65 werd, Johan Drost zijn kantoor van de Hypotheker in Almere verkocht had wist hij gelijk dat hij graag meer wilde doen met zijn 35 jaar ervaring in het hypothekersvak. Samen met hypotheekadviseur Mark Alosery startte Drost het bedrijf Drost & Alosery Hypotheken en na een jaar in Lelystad gezeten te hebben zijn de hypotheekadviseurs nu weer terug in Almere.

Vanuit de derde verdieping van de Top Tower aan het Busplein in het centrum regelen de beide adviseurs alles voor uw hypotheek. Van echt persoonlijk advies tot het openstellen van hun uitgebreide netwerk van aankoop- en verkoopmakelaars, aannemers, architecten en meer. Drost & Alosery Hypotheken biedt met snelle service en persoonlijk contact net het stukje extra waar de consument zo’n behoefte aan heeft. Door hun ervaring in het vak weten de hypotheek adviseurs exact waar de aandachtspunten liggen, maar kennen ze ook het geluk van de klant wanneer een hypotheekaanvraag rond is en de waarde van dit gevoel.

Niet alleen voor de aankoop van een woning, maar ook bijvoorbeeld voor verbouwing met het oog op verduurzaming van een woning adviseert Drost & Alosery. Samenwerkingen met verschillende externe partijen op dit gebied zorgen voor een totaalpakket van overzicht en transparantie in mogelijkheden en kosten, gecombineerd met snelle levering en service.