(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Janssen Van Kouwen nu ook Peugeot, Fiat, Alfa Romeo en Jeep dealer in Almere

ALMERE - Janssen Van Kouwen is per 1 januari 2023 ook Peugeot, Fiat, Alfa Romeo en Jeep dealer geworden in de regio Almere. Zij nemen deze activiteiten over van Broekhuis. Dat gaan zij doen vanuit de locatie aan de Palmpolstraat 6.

De locatie aan de Palmpolstraat 6 is het salespunt en op de Huchtstraat 5 (voorheen Janssen Van Kouwen Citroën) is het aftersalespunt. Op de Huchtstraat 5 is ook een bedrijfswagencenter en een occasioncenter. 

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Janssen Van Kouwen is aangewezen als dealer in Almere voor alle Stellantis merken. Recent nam Janssen Van Kouwen de Citroën-activiteiten over van Wensink. Per 1 juni 2023 wordt ook Opel aan het portfolio toegevoegd.

Janssen Van Kouwen Automotive is een solide en betrouwbare partij in de regio Almere, Groot-Amsterdam en ‘t Gooi met negen vestigingen. Janssen Van Kouwen biedt een transparante werkwijze en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. U kunt nu bij Janssen Van Kouwen terecht voor een nieuwe auto of occasion, onderhoud, financiering en verzekering, schadeherstel en autoverhuur.