Jaarlijks doen honderden deelnemers mee aan de Lenteloop. (Archieffoto: aangeleverd)
Jaarlijks doen honderden deelnemers mee aan de Lenteloop. (Archieffoto: aangeleverd)

Inschrijving voor Almere Lenteloop 2023 is geopend

FBK SPORTPARK - De inschrijving voor de Almere Lenteloop 2023 is geopend. Op zondag 26 maart kunnen lopers van alle leeftijden en niveaus weer meedoen met de oudste recreatieve loop in Almere.

Zoals gebruikelijk komen alle afstanden weer aan bod. Naast de 5, 10 en 20 kilometer kan er ook weer worden gekozen voor de populaire 30 kilometer. Een mooie voorbereiding voor bijvoorbeeld de Rotterdam Marathon die drie weken later plaatsvindt. 

Kidsrun vernieuwd

De Kidsrun is dit jaar vernieuwd en opgesplitst in een mini-run (parcours van 1140 meter) en een plus run (parcours 2,4 kilometer). 

Vrijwilligers

Om deze recreatieve hardloopwedstrijd goed en veilig te laten verlopen, zijn er veel vrijwilligers op en rond het parcours nodig. De organisatie van de Lenteloop is dan ook weer op zoek naar sportliefhebbers, jong en oud, die willen helpen om het loopevenement mogelijk te maken. Aanmelden kan via organisatie@almere-lenteloop.nl.

Start en finish

De start van alle afstanden vindt plaats op het parkeerterrein voor de ingang van de atletiekbaan van Almere'81 aan de Estafettelaan 13 op het Fanny Blankers Koen sportpark. De finish vindt plaats op de atletiekbaan zelf.

Inschrijven kan via https://almere-lenteloop.nl. Na-inschrijven is mogelijk op zaterdagochtend 25 maart van 09.30-12.00 uur in de kantine en op zondag 26 maart tot een half uur voor de start van het onderdeel.