Raad van bestuur van het Flevoziekenhuis (v.l.n.r.): Jeroen van Duren, Marc Seelen en Marianne Acampo. (Foto: aangeleverd)
Raad van bestuur van het Flevoziekenhuis (v.l.n.r.): Jeroen van Duren, Marc Seelen en Marianne Acampo. (Foto: aangeleverd)

Nieuws van het Flevoziekenhuis voortaan in de Zorgspecial

ALMERE - Vanaf nu publiceert het Flevoziekenhuis twee pagina’s in elke editie van de Zorgspecial. Met nieuws voor de inwoners van Almere over onze zorg en service van het ziekenhuis. Ook duurzaamheid krijgt alle aandacht. 

In elke editie ook een korte kennismaking met een nieuwe medisch of verpleegkundig specialist. En natuurlijk de agenda met informatiebijeenkomsten die op stapel staan.

Wat staat er in deze eerste editie? De hiv-poli van het Flevoziekenhuis bestaat 15 jaar. We laten zien hoe onze zorg voor hiv-patiënten zich heeft ontwikkeld en hoe het hiv-team patiënten uit Almere en de regio kan ondersteunen. We besteden ook aandacht aan de spiegelgesprekken, een manier om van onze patiënten te horen hoe zij onze zorg ervaren. Daarmee kunnen we onze zorg blijven verbeteren.

Zorg met aandacht

De twee pagina’s van het Flevoziekenhuis dragen de titel ‘Zorg met aandacht’. “Zo werkt elke zorgverlener van nature”, zegt bestuurder Marc Seelen uit eigen ervaring als arts. “We geven hiermee woorden aan onze overtuiging dat persoonlijke aandacht nét zo belangrijk is als medische aandacht. Belangrijk is dat de regie veel meer bij de patiënt ligt. Het is niet meer: dit gaan we doen. Maar: wat kúnnen we voor u doen. Dat betekent samen met de patiënt de juiste zorg afstemmen door zorgvuldig te luisteren en te vragen naar wat iemand nodig heeft. Passende zorg, thuis of in het ziekenhuis.”

Het laatste nieuws

Met de keuze voor publicatie in de Zorgspecial van Almere Deze Week stopt het Flevoziekenhuis met ‘Thuis’, het magazine dat ruim 13 jaar driemaal per jaar huis-aan-huis werd bezorgd. We kiezen met de Zorgspecial voor frequentere berichtgeving over onze zorgverlening. Zo houden we u nog beter op de hoogte. Natuurlijk kunt u ons voor het laatste nieuws ook volgen op de sociale media. En wilt u reageren op ons nieuws? We horen het graag. We wensen u een gelukkig en gezond 2023.

Marianne Acampo, Jeroen van Duren en Marc Seelen, Raad van bestuur Flevoziekenhuis