(Foto: oh-my.nl)
(Foto: oh-my.nl)

Oh My Festival verhuist naar Almeerderstrand

ALMERE – Het Oh My Festival verhuist dit jaar naar Almere. Het urban music evenement vindt op 15 juli plaats op het Almeerderstrand. 

Vorig jaar was de Kuip in Rotterdam het decor voor het 5-jarig jubileumweekend van het festival met de beste hiphop-, rap-, R&B- en afro-acts van over de hele wereld. “Hoewel iedereen de tijd van zijn leven had, weten we dat er altijd ruimte is voor verbetering”, meldt de organisatie. Uit feedback van bezoekers werd geconcludeerd dat een voetbalstadion geen geschikte festivallocatie was. “Met dit in gedachten hebben we de beslissing genomen om naar een meer passende locatie terug te gaan. We zijn blij en enthousiast dat we onze perfecte match hebben gevonden op Almere Beach, slechts 15 minuten verwijderd van Amsterdam.”

Omdat ook het Oh My Festival te lijden heeft gehad onder de coronacrisis, wordt het evenement dit jaar teruggebracht naar één dag. De organisatie laat weten er alles aan doen om het festival weer op het oude niveau te krijgen en zegt er vertrouwen in te hebben dat er in de toekomst weer een heel festivalweekend kan worden georganiseerd. 

Ga voor meer informatie over de line-up en kaartverkoop naar www.oh-my.nl