Ans Duin bij een van haar landschappen. (Foto: aangeleverd)
Ans Duin bij een van haar landschappen. (Foto: aangeleverd)

Kleurrijke expositie van Ans Duin

Uit

STAD CENTRUM - Ans Duin exposeert van 17 januari tot en met 27 februari een kleurige selectie van haar schilderijen bij Café op 2 aan het Stadhuisplein. Daarnaast zijn er tot en met eind maart ook schilderijen van de Almeerse kunstenares te bewonderen in het Flevoziekenhuis.

Ans Duin schildert sinds 2004, nadat zij ruim 22 jaar een model- en casting agency runde. In 2002 verkocht zij haar zaak en zo kon zij haar creativiteit kwijt als kunstenares. De Almeerse schildert in een expressieve stijl en laat haar verbeelding de vrije loop. Zij droomde als kind al dat zij kon vliegen, vrij over steden, dorpen en rivieren. Als een vogel in zijn vlucht spreidt zij haar vleugels en schildert haar kleurrijke landschappen. Wegdromend in het landschap en weg van de dagelijkse werkelijkheid. Haar schilderijen vinden hun weg naar Amerika, Europa en Japan, tevens in diverse galeries in Nederland.

De expositie in Café op 2 wordt zaterdag 21 januari om 16.00 uur feestelijk geopend. 

Tot en met eind maart hangen er ook 25 schilderijen met bloemen, landschappen, bomen en zeegezichten op de afdeling revalidatie van het Flevoziekenhuis, op de parterre en eerste verdieping. Bekijk meer van haar werk op AnsDuinArt.nl.