Scène uit de voorstelling 'Dromen Vangen'. (Foto: aangelverd)
Scène uit de voorstelling 'Dromen Vangen'. (Foto: aangelverd)

Theater A La Carte speelt 'Dromen Vangen'

Theatervoorstelling over positieve gezondheid

STAD - Theater A La Carte speelt dinsdag 7 februari in Kunstlinie Almere de voorstelling 'Dromen vangen'. Een inspirerende en verbindende voorstelling over Positieve Gezondheid, gemaakt voor professionals in de zorg en het sociaal domein, voor inwoners en iedereen die zich betrokken voelt bij gezondheid.

Wat verandert er wanneer we gaan denken vanuit Gezondheid en Gedrag in plaats van Ziekte en Zorg? Of misschien nog wel een stapje verder, vanuit Mens en Maatschappij? Wat betekent dit voor jou als professional, maar ook privé? Hoe kun je hierin domeinoverstijgend samenwerken? 

Herkenbare scènes

Na een korte crash course positieve gezondheid (want wat houdt dat begrip nou eigenlijk in?) zien de toeschouwers verschillende scènes die heel herkenbaar zijn. Het publiek kijkt naar een dag uit het leven van een patiënte met acute rugpijn. Zij zien de eerste, onhandige pogingen tot het voeren van een écht gesprek. En de enthousiaste eerste stappen op weg naar noaberschap 2.0, een buurt die voor elkaar zorgt.

Soep met broodjes

Theater A la Carte maakt voorstellingen op maat naar aanleiding van belangrijke gebeurtenissen binnen zorginstellingen, welzijn, overheidsinstellingen en bedrijven. Deze voorstelling wordt aangeboden door Elaa (samenwerkingspartner voor zorg en welzijn in Amsterdam en Almere) en is dinsdag 7 februari te zien in Kunstlinie Almere. 

Van 16.30 tot 17.30 uur is er inloop met soep en broodjes. Om 17.45 uur is de opening, gevolgd door de voorstelling van 18.00 tot 19.30 uur. Aansluitend is er van 19.30 tot 20.00 uur een borrel met (warme) hapjes en gelegenheid tot napraten. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk (vol is vol). Stuur hiervoor een mailtje naar l.rijnierse@elaa.nl.