(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Vintagemarkt ‘Afdankertjes' in Cultuurdome

BUITEN - Op zondag 5 februari is er een speciale editie van vintagemarkt ‘Afdankertjes’ in de Cultuurdome. Die dag staat namelijk aan de vooravond van de Week van de Circulaire Economie die maandag 6 februari van start gaat.

PRICE, het Praktijk- & Innovatiecentrum voor de Circulaire Economie, is op de vintagemarkt aanwezig voor een ouderwets potje ‘draai aan het rad’ en daagt bezoekers uit zo circulair mogelijk te zijn. POINTS MADE geeft om 13.00 uur een modeshow en de expo “RENEW” is de hele dag te zien. Als klap op de vuurpijl wordt het 12-jarig jubileum gevierd van Second Heaven, de vaste partner van vintagemarkt ‘Afdankertjes’. Eigenaresse Liedeke stelt een goodiebag beschikbaar voor haar kopende klanten (op is op).

Ook een aantal ateliers in de Cultuurdome is open. Bezoekers kunnen daar naar binnen wandelen en rondsnuffelen. Verder is de expositie Cultuurdome, met werk van Almeerse kunstenaars, weer van start gegaan. 

Vintagemarkt 'Afdankertjes' is zondag 5 februari van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken in de Cultuurdome aan de Middachtenlaan 21 (oude Woondome bij Doemere. (rolstoelvriendelijk, horeca en toiletten aanwezig). Toegang voor publiek is gratis. Wil je als deelnemer je spullen komen verkopen? Mail naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl.