(Foto: aangeleverd0
(Foto: aangeleverd0

Nieuw komedietalent van Ik Ga Stuk! bestormt Almere

ALMERE - Op donderdag 23 febuari kun je in Kunstlinie Almere kennismaken met nieuw komedietalent. De drie finalisten van Ik Ga Stuk! betreden dan het podium met hun zelfgemaakte humoristische stukken. 

Verschillende jonge en gepassioneerde cabaretiers gingen in Ik Ga Stuk! onder leiding van Stefano Keizers aan de slag om hun droom te verwezenlijken, namelijk een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot de finale schopten, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong veroverd. De droom van de finalisten komt daadwerkelijk uit, want Gavin, Farbod en Vlamousse gaan toeren door het land. 

De aanstormende talenten mochten lessen volgen bij gerenommeerde Nederlandse cabaretiers, zoals Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers, Arjan Ederveen en Margôt Ros. Hiermee zijn de finalisten in een sneltreinvaart klaargestoomd voor een carrière in de komedie. Het stuk dat de finalisten opvoeren, hebben zij volledig zelf bedacht en geschreven. In totaal reizen de cabaretiers langs 30 Nederlandse theaters tijdens deze tour. 

De Ik Ga Stuk! - Finalistentour is donderdag 23 februari te zien in Almere. Kaarten zijn verkrijgbaar via kunstlinie.nl