Goede voorbereiding is belangrijk (Foto: AdobeStock)
Goede voorbereiding is belangrijk (Foto: AdobeStock) ronstik

Voorbereiding Nijmeegse vierdaagse via TrimSlim

ALMERE – Voor wandelaars die overwegen mee te gaan doen aan de Nijmeegse Vierdaagse organiseert TrimSlim, samen met de wandelbond, een aantal praktijkbijeenkomsten in Almere.

Maandag 23 januari is de inschrijving voor de Nijmeegse vierdaagse van start gegaan. Voor wandelaars die goed voorbereid aan de beroemde vierdaagse willen deelnemen, verzorgt Trim Slim Almere, samen met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWbN), een aantal praktijkbijeenkomsten. Tijdens zo’n praktijk bijeenkomst wordt aandacht besteed aan een trainingsschema en een goede wandeltechniek.

Sportief wandelen

In Almere wordt deze praktijkbijeenkomst verzorgd door een gediplomeerde trainers van Sportief Wandelen van Trim Slim Almere. Deze trainer heeft ruim twintig jaar vierdaagse ervaring. Naast het verzorgen van een praktijktraining wordt bijna alles verteld over het succesvol lopen van de vierdaagse van Nijmegen en alles wat daarbij komt kijken.

Twee bijeenkomsten

Deze praktijkbijeenkomst wordt tweemaal verzorgd: op zaterdag 18 februari en op zaterdag 11 maart van 13:30 tot 15:30 vanuit Buurtcentrum de Draaikolk aan de Lekstraat 2 in Waterwijk. Voor meer informatie en aanmelden kan gemaild worden naar wandelcoordinator@trimslim.nl.

Trim-Slim Almere is een sportieve vereniging voor hardlopers, nordic wandelaars én sportieve wandelaars. Het motto van deze vereniging is ‘sportief een ongedwongen’. Trim-Slim Almere is een vereniging zonder winstoogmerk.