Wesley Niemans is de man achter ParketGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck)
Wesley Niemans is de man achter ParketGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck) lettinck

Advertorial

Hoge kwaliteit en lage prijzen bij ParketGigant

ALMERE - Bij ParketGigant in Almere vind je de nieuwste en modernste collecties op het gebied van parket, PVC en laminaat. "Wij hebben 25 jaar ervaring en expertise, vakkundige medewerkers en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding", benadrukt Wesley Niemans, de man achter ParketGigant. 

Rechte planken, visgraat, hongaarse punt of tegelpatroon, je vindt het er allemaal. "Wij bieden een totaalconcept in harde vloeren", aldus Niemans. "Klanten worden compleet ontzorgd en kunnen rekenen op eerlijk en deskundig advies." Bij ParketGigant profiteer je bovendien altijd van lage prijzen en ben je verzekerd van hoge hoge kwaliteit.

Grote showroom

ParketGigant heeft een grote showroom van maar liefst 350 m2 met de nieuwste collecties, passend voor elk interieur en elke sfeer. Alle vloeren worden professioneel gemonteerd in eigen beheer door vakbekwame parketteurs. Naast vloeren kun je er ook terecht voor de mooiste vloerkleden of een complete traprenovatie. 

ParketGigant biedt de mogelijkheid om zeven dagen per week tussen 10.00 en 22.00 uur een afspraak in de showroom te plannen. Vanzelfsprekend is de showroom ook zonder afspraak te bezoeken. De showroom is gevestigd aan de Jool Hulstraat 1 (bedrijventerrein Veluwsekant). Geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.parketgigant.nl.