Chicken HaalHaal is terug. (Foto: Marina Marinkovic)
Chicken HaalHaal is terug. (Foto: Marina Marinkovic) Marina Marinkovic

Nieuw seizoen van buurtsoap Chicken HaalHaal

HAVEN - De buurtsoap Chicken HaalHaal! van het Volksoperahuis is terug. Op maandag 27 februari is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij Corrosia in Almere Haven. Er zal ook dit keer weer een lokaal tintje aan zitten.

In het vorige seizoen maakt het publiek kennis met Firuze, Fred, Eylem, en Justiano van Chicken Haalhaal. Firuze is de bazin van het afhaalrestaurant en Fred zwaait de scepter in de keuken. In het vervolg, 'Happy Hour', genieten Firuze en Fred van hun prille liefde in Turkije en hebben Eylem en Justiano het restaurant overgenomen.

Liefdes- en ondernemersperikelen

De beginnende ondernemers hebben grootse plannen en willen het restaurant omtoveren tot een echt wereldmuziekcafé. Dat gaat niet zonder slag of stoot en hun relatie als geliefden én zakenpartners komt onder druk te staan. Zeker als ze de mooie Oekraïense vluchteling Tatjana een slaapplaats bieden. En dan zijn daar ook nog tante Frida met haar liefdesverdriet en Neeltje, die bang is om alleen achter te blijven.

Actuele thema’s

Het Volksoperahuis, opgericht door liedschrijver/componist/muzikant Jef Hofmeister en acteur/regisseur/zanger Kees Scholten, snijdt met muziek en humor grote actuele thema's aan. Naast reguliere voorstellingen hebben zij succesvolle buurtsoaps ontwikkeld. Chicken Haalhaal is de opvolger van de populaire serie De Wasserette, die ook te zien was in Haven. Net als voorgaande keren is er weer ruimte voor Almeerse ondernemers en lokale 'sterren' in de voorstellingen.

Kaartjes of passe-partout

Per voorstelling zijn losse kaartjes te koop. Wie alle afleveringen van de soap wil zien, inclusief de grote finalevoorstelling met eten, kan een passe-partout kopen. Meer informatie: www.corrosia.nl.