(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)
(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck) Rinus Lettinck

Bakkerij Abbekerk op De Steiger bestaat vijf jaar

HAVEN - Bakkerij Abbekerk op De Steiger bestaat vijf jaar. “Ondanks dat we op een bedrijventerrein zitten, weten mensen uit heel Almere ons te vinden”, vertelt Antoinette de Groot. "We hebben een ruim assortiment brood en banket dat op ambachtelijke wijze dagelijks vers wordt gebakken."

Sander en Antoinette runnen sinds 2009 hun ambachtelijke bakkerij in Weesp. Vijf jaar geleden kwam daar een tweede vestiging in Almere Haven bij. “We bakten hier al een tijdje voor onze winkel in Weesp, toen we besloten om op deze locatie ook een winkel te openen. Het voordeel van deze locatie is dat klanten gratis en makkelijk kunnen parkeren, direct naast de winkel. Hierdoor zijn we ook zeer goed bereikbaar voor mensen die wat slechter ter been zijn. Het is ook leuk om te zien dat onze winkel een buurtfunctie heeft, waar mensen elkaar tegenkomen en een praatje maken.“

Smaakvolle verse producten

Bakkerij Abbekerk is nog een échte warme bakker, waarbij het brood en banket volledig in eigen bakkerij volgens eigen receptuur wordt geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te leveren. “Zowel particulieren als zakelijke klanten waarderen de kwaliteit van onze verse producten. Erg populair zijn bijvoorbeeld onze tompoucen, die gemaakt worden met echte gekookte pudding en heerlijke slagroom en die straks met Koningsdag natuurlijk weer oranje zijn.”

In de winkel staat vriendelijk en professioneel personeel klaar om u te helpen en advies op maat te geven, zodat u dagelijks kunt genieten van het ruime assortiment brood en broodjes voor ontbijt en lunch, en koek en gebak voor een heerlijk moment tussendoor of speciale gelegenheid. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde taarten te bestellen met eigen foto, tekst of bedrijfslogo.

Bakkerij Abbekerk is gevestigd op De Steiger 193. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur, zaterdag 8.00-15.00 uur. Meer informatie: 036 – 5250899 of kijk op www.bakkerijabbekerk.nl