(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Brandweerdag Almere keert terug

POORT – De fameuze Brandweerdag Almere keert terug op zaterdag 15 juli. De organisatie zoekt nog sponsoren voor de dag die bestemd is voor kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes. 

Op zaterdag 15 juli wordt de dag, na drie jaar afwezigheid, weer georganiseerd  op een andere plek, in een nieuwe vorm. Alles staat op zaterdag 15 juli in het teken van het werk bij de brandweer. De spelletjes en het eten zijn daarop aangepast. Vrijwilligers helpen alles mogelijk te maken. Natuurlijk zijn er de bekende programmaonderdelen: sportieve spelen op het terrein, een ritje in brandweervoertuigen en meerijden op een echte Harley. Met als slot van de dag een discofeest. Dit feest wordt gehouden op de nieuwe brandweerkazerne in Almere Poort. De uitrukhal wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot feestzaal.

Sponsoren

De organisatie van de Brandweerdag is nog op zoek naar sponsoren voor deze dag. Wie als sponsor een bijdrage wil leveren aan deze dag kan contact opnemen met Rachel Hanssens: r.hanssens@brandweerflevoland.nl. De organisatie van de dag is wederom in handen van de brandweer in Almere en de stichtingen ABRI en Triade. Een inschrijfformulier aanvragen kan bij: marjan@stichtingabri.org.