(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Musicalartiest Paul Donkers lanceert carnavals-single

Uit

ALMERE - Van musical-artiest naar Carnavals-act. Al jaren riep Almeerder Paul Donkers het al in de kleedkamers van het theater. “Ooit kom ik uit met een carnavalsnummer”. Nu lanceert hij zijn eerste carnavalskraker.

“Lekkere onvervalste carnavalsmuziek in combinatie met een knotsgekke tekst. Heerlijk met een vette knipoog erbij”, vertelt Donkers. “Echt zo’n nummer dat de hele dag door in je hoofd blijft zitten.”  Zijn alter-ego, genaamd SuperFoef!, is er helemaal klaar voor om carnaval in 2023 en de komende jaren te veroveren. “En niet alleen met carnavalsnummers.”

De Almeerder met Brabantse roots komt oorspronkelijk uit het musicaltheater waar hij 25 jaar als zanger en acteur op de planken stond. Hij speelde als laatste de rol van George in Kinky Boots die om bekende corona redenen eerder moest stoppen. Daarvoor speelde hij nog Juan Péron in de musical Evita en in oa. On Your Feet, The Bodyguard, We Will Rock You, Titanic, Miss Saigon, Drie Musketiers, Cats én Les Misérables. Met ‘Hotseflots Lekkere Ballen’ bestormt hij vol enthousiasme de carnavalspodia. Kijk voor meer informatie op www.superfoef.nl.