Stije Resink in actie tegen FC Den Bosch. (Archieffoto: Ron Baltus)
Stije Resink in actie tegen FC Den Bosch. (Archieffoto: Ron Baltus)

Resink langer bij Almere City FC

ALMERE - Middenvelder Stije Resink blijft ondanks de nodige interesse van andere clubs verbonden aan Almere City FC. De talentvolle middenvelder, die de hele jeugdopleiding van Almere City FC heeft doorlopen, verlengt zijn huidige contract met twee seizoenen met een optie voor nog één extra jaar.

Stije speelt al sinds zijn elfde voor de club, waar hij twee seizoenen geleden zijn eerste profcontract tekende. De middenvelder heeft dit seizoen al 1.600 speelminuten op de teller staan. In 22 wedstrijden was hij goed voor twee goals en één assist. Resink: "Dit is mijn club, ik ben hier al zo lang ik me kan herinneren actief en wil graag samen de promotie naar de Eredivisie meemaken. Voor mij is dit bovendien een mooie omgeving om mij aan de hand van de technische staf verder te ontwikkelen tot een meer complete speler.”
Technisch manager Johan Hansma is blij dat Resink voor langere tijd bijtekent: “Stije is een polyvalente middenvelder die het spel goed leest en een uitstekende pass in de benen heeft. De komende seizoenen krijgt hij de kans zichzelf door te ontwikkelen in de eigen vertrouwde omgeving, waar hij al zo lang aan verbonden is. Beide partijen zijn daar ontzettend trots op.”