Benefietconcert en kunstveiling voor Giro 555

POORT - In Podium Poort wordt zondagmiddag 12 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur opnieuw een benefietconcert met een kunstveiling georganiseerd. De totale opbrengst wordt volledig gedoneerd aan Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Dit evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd, na een zeer geslaagde eerste editie op 18 februari. Er is in de locatie Podium Poort aan de Zeussingel 41 plaats voor 45 personen. Vol is vol. Vanaf 14.00 uur is er inloop en gelegenheid tot bezichtiging van de kunstwerken. Entree is 5,55 euro. 

Het concert wordt verzorgd door pianist & componist Mark Kirkenier. Hij speelt  veelal eigen werk van zijn eerste twee CD’s en van de derde CD die binnenkort uitkomt. Aanvang concerten 14.30 uur en 16.00 uur. 

Daarnaast verzorgt veilingmeester Regina van Oorschot een kunstveiling waar inmiddels al meer dan 20 werken aangeboden worden van diverse kunstenaars. Start veilingen 15.00 uur en 16.30 uur. Kunstenaars die hun werk willen doneren voor dit doel zijn meer dan welkom. 

Meer informatie en aanmelding: www.podiumpoort.nl/event/concertenveiling. Kaartverkoop aan de deur is ook mogelijk.