(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans)

Biologische markt De Groene Haven krijgt vervolg

Algemeen

HAVEN CENTRUM- Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de De Groene Haven Almere. Op deze biologische markt in het centrum van Haven stonden producenten, ondernemers en makers van lokale, biologische en duurzame producten.

“De sfeer was gemoedelijk en het initiatief is positief omarmt door bezoekers en deelnemers”, zo laat de organisatie weten. “Er wordt uitgekeken naar de tweede editie, die zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni. Ambitie is om samen te groeien naar een feestelijk seizoensevent met een variërend en divers aanbod voor een breed publiek.”

Producten en activiteiten kunnen per seizoen veranderen en worden aangevuld. “Elk seizoen zullen er workshops of andere activiteiten zijn die binnen het concept van De Groene Haven passen.
Samen naar duurzaam en groen, supporten we de korte keten en stimuleren wij de lokale ondernemer, de producent en de maker. Wij nodigen iedereen uit de hele regio om te komen, te ontmoeten en kennis te maken met al deze mooie producten en activiteiten.”

Voor meer informatie: www.degroenehavenalmere.nl. Data voor 2023: zaterdag 17 juni (zomereditie), zaterdag 16 september (herfsteditie) en zaterdag16 december (wintereditie).