(Foto: TOP Almere)
(Foto: TOP Almere)

Grand Café Matinee voor senioren in Cultuurhuis

BUITEN - Cultuurhuis Almere Buiten is gestart met een gezellige activiteit voor senioren: Grand Café Matinee op de zondagmiddag. De ingrediënten zijn een muzikale voorstelling of optreden, lekker dansen en een lekker advocaatje met slagroom. 

De eerste editie was een groot succes. TOP Almere speelde een operettevoorstelling en Round & Around vinyl draaide de lekkerste platen om op te dansen. De eerstvolgende editie is op 19 maart. Bezoekers worden weer ontvangen met een advocaatje met slagroom en kunnen daarna genieten van de muzikale voorstelling 'Weet u nog wel?', het chansonprogramma van TOP Almere. Deze voorstelling duurt twee keer dertig minuten. Daarna is het tijd voor een dansje op bekende liedjes van toen en nu. Gewoon lekker luisteren en meezingen mag natuurlijk ook.

Heerlijke meezingers

'Weet u nog wel?' is een chansonprogramma met lekkere meezingers en vergeten melodieën uit de jaren ’50, ’60 en ‘70, zoals 'Die Avond in de regen’, ‘Que sera sera’ , ‘Moeder ik wil bij de Revue’ , ‘La Vie en Rose’ , ‘Duifies’ , ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Buona Sera’ , ‘Avond’ van Boudewijn de Groot en ‘Zalig Zijn' uit My Fair Lady. Dit is nog maar een greep uit het repertoire gebracht door solisten van TOP Almere. 

Grand Café Matinee is voor senioren. Familie of begeleiders zijn ook van harte welkom. Reserveer kaarten via cultuurhuisalmerebuiten.nl