"Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies." (Foto: Fred Rotgans)
"Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies." (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Advertorial

Koster Zonwering viert 20-jarig bestaan met forse kortingen

MARKERKANT – Het bedrijf Koster Zonwering aan Markerkant 1205/2 bestaat 20 jaar en dat jubileum wordt gevierd met forse kortingen.

De specialist in maatwerk voor zonwering en raambekleding is al 20 jaar een bekend adres in Almere. Eigenaar Kees Koster heeft talloze Almeerders al mogen adviseren bij het uitzoeken van zonneschermen, rolluiken, horren, screens, raambekleding, garagedeuren en windschermen.“Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies”, zegt Koster. “Daarbij houden we rekening met de wensen en de technische mogelijkheden. Want ramen en muren in Almere blijken vaak net even anders van maat te zijn.”

Kortingen

Juist dat vakmanschap maakt Koster tot een vertrouwd adres in Almere. Niet alleen voor de klanten, maar ook voor de leveranciers met wie hij een goed contact heeft. “Daarom kunnen wij in ons jubileumjaar een zonnescherm van Harol leveren met maar liefst 35% korting. Dat is echt heel erg veel en daar spreekt ook veel waardering uit. Mijn klanten kunnen daarvan profiteren in het jubileumjaar.”

Geen montagekosten

Zelf trakteert Koster natuurlijk ook, want een bedrijf dat 20 jaar bestaat mag dat gerust vieren. Het is een bewijs van betrouwbaarheid en vakmanschap. “We rekenen daarom geen montagekosten bij de aanschaffen van raambekleding of horren.”

De showroom van Koster Zonwering is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.