(Beeld: aangeleverd)
(Beeld: aangeleverd)

Punk-rock muziekavond in Cultuurdôme

BUITEN – Vanuit Hondsdol wordt op zaterdag 8 april een punk-rock muziekavond georganiseerd in de Cultuurdôme in Almere Buiten.

Hondsdol is een initiatief van de Almeerse band Psychose, die de muziekscene hiermee een boost wil geven. "Onze missie is talentontwikkeling van jonge muzikanten en ondersteuning van creatieve broedplaatsen”, vertellen zij. “Een soort popronde, maar dan kleiner, lokaler en eigenzinniger.” Op één avond krijgen steeds meerdere bands een podium om op te treden. De evenementen worden georganiseerd op diverse plekken in het land. Op zaterdag 8 april is hun eigen thuisstad Almere aan de beurt. 

Programma

In de Cultuurdôme (voormalige Woondôme) aan de Middachtenlaan in Buiten zijn optredens van de Almeerse bands Psychose, Alkaline en Invain. Daarnaast komt de Almeerse dj Emilio Valentien draaien en staan er twee bands uit Amsterdam/Utrecht en Zaandam op het programma: Jan Modaal en Middenweg. 

Het programma begint om 20.30 en de entreeprijs is 5 euro. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere.