Thema-avond over niet-aangeboren hersenletsel

RANDSTAD - Verschillende organisaties, gericht op niet-aangeboren hersenletstel (NAH), houden dinsdagavond 28 maart een thema-avond in centrum Puur op bedrijventerrein Randstad. Het thema van de avond is: NAH en Overprikkeling. Iedereen is welkom. Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk.

De thema-avond is gericht op zorgprofessionals zoals therapeuten, huisartsen en praktijkondersteuners. Sprekers zijn onder meer Mariette Eijkenaar, GZ psycholoog Merem over de invloed van overprikkeling op stress gevoelens, ergotherapeut Yvonne Veldhuis spreekt over de behandelmogelijkheden bij overprikkeling, ervaringsdeskundige Danny Laponder vertelt hoe het is om te leven met overprikkeling en praktijkondersteuner Zara Sbiti spreekt over de manieren waarop zij in haar spreekkamer rekening houdt met de doelgroep.
De bijeenkomst duurt van 17.30 tot 19.30 uur en wordt gehouden in centrum Puur aan de Randstad 22-161 t/m 163. Aanmelden kan via skoning@merem.nl.. Deelname is gratis, aanwezigen krijgen soep.